Hello Fresh Mobile Banner
Tre-fargede pocherte pærer

Tre-fargede pocherte pærer

Oppdag hvordan du lager vakre og smakfulle tre-fargede poached pærer. En enkel og elegant dessert som imponerer gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 12 kopper vann
  • 2. 3 kopper sukker
  • 3. 2 kopper hvitvin
  • 4. 1/2 vaniljestang, delt på langs
  • 5. 1/4 kopp grenadin
  • 6. 1/2 sitron, revet skall
  • 7. 1/2 sitron, presset saft
  • 8. 3 kopper fruktig rødvin
  • 9. 1/2 appelsin, revet skall
  • 10. 1/2 appelsin, presset saft
  • 11. 6 modne Bartlett-pærer

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett 3 kasseroller på komfyren. I én, bland 4 kopper vann, 1 kopp sukker, hvitvin og vaniljebønnen. I den neste, bland 5 kopper vann, 1 kopp sukker, grenadine, sitronskall og sitronsaft. I den siste, bland 3 kopper vann, 1 kopp sukker, rødvin, appelsinskall og appelsinsaft. Kok opp og la det småkoke over middels lav varme, rør av og til.
  2. 2I mellomtiden, skrell pærene og del dem i to fra topp til bunn. Bruk en melonskje til å skrape ut frølommen. Bruk en liten kniv til å skjære en grunt V nedover midten av pærenes skjulte side for å fjerne stilk, tråder og blomsterskaftet.
  3. 32. Klipp ut 3 sirkler av vokspapir som er like store som kasserollene. Plasser 4 pærehalvdel i hver kasserolle og legg en vokspapirsirkel oppå. La det småkoke forsiktig og la det småkoke uten å røre til pærene er møre, ca. 15 minutter. Når pærene lett kan stikkes gjennom med en gaffel, er de ferdige. Slå av varmen og la dem avkjøle i væsken.
  4. 4Server ved romtemperatur, eller sett dem i kjøleskapet i væsken over natten slik at pærene kan trekke til seg enda mer farge og smak. La dem komme til romtemperatur før servering.
  5. 5For å servere, arranger én pærehalvdel av hver farge i et stjerne- eller sprekke-mønster på en hvit tallerken. Drypp en skje grenadinesaus over pærene og server.