Pistasjiskrem med timian- og cabernet-karamell

Pistasjiskrem med timian- og cabernet-karamell

oppskrift på kremet pistasjiskrem med aromatisk timian-cabernet karamell, perfekt for en luksuriøs dessert. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp sukker
  • 2. 1 kopp cabernet sauvignon
  • 3. 3 kvister fersk timian
  • 4. Pistasjiskrem, til servering
  • 5. Hakkede pistasjnøtter, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp sukker og 3 spiseskjeer vann over middels høy varme uten å røre. Kok til det får en lys ravfarge, ca. 5 til 7 minutter.
  2. 22. Ta det av varmen og tilsett forsiktig vinen og timiankvistene. Kok under omrøring for å myke opp karamellen, til den har ønsket konsistens, ca. 5 til 7 minutter. La det avkjøle til romtemperatur. Server over pistasjiskrem og pynt med hakkede pistasjnøtter.