Langtidskokt kyllingtaco med chipotle
oppskrift på smakfulle slow cooker kylling chipotle tacos, perfekt for en enkel og smakfull middag. klar på under 30 minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund kyllingbryst eller lår med bein, skinnet
- 1 løk, grovhakket
- 1 pakke (3 ss) Spice Islands® Gourmet Taco Seasoning
- 1 til 2 teskjeer Spice Islands® Chipotle Chile Powder
- 1 boks (14 ½ unser) hakkede tomater
- 12 tortillalefser
- Etter ønske: revet salat, hakkede tomater, revet ost, rømme, guacamole, osv.
Fremgangsmåte
- 1Plasser kyllingen i en stor slow cooker på 5 eller 6 liter. Topp med løk, tacokrydder, chipotle og tomater (uten væske). Dekk til og kok i 3 til 4 timer på HIGH eller 4 til 6 timer på LOW, til kyllingen er veldig mør og lett kan deles i biter. Riv kyllingstykkene med to gafler. Kast bena. Server i tortillalefser med dine favorittoppinger.