
Kokosmakroner
Lær hvordan du lager deilige kokos macarons med vår enkle oppskrift. Perfekt som en søt dessert til enhver anledning. Enkel å lage for både nybegynnere og erfarne.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 14 unser søtet, revet kokos
- 2. 14 unser søtet kondensert melk
- 3. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
- 4. 2 ekstra store eggehviter, romtempererte
- 5. 1/4 teskje kosher salt
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
- 33. Bland kokos, kondensert melk og vanilje i en stor bolle. Pisk eggehvitene og saltet på høy hastighet i bollen til en elektrisk mikser med vispvedlegg til de danner medium-faste topper. Vend forsiktig eggehvitene inn i kokosblandingen.
- 44. Sett deigen på bakepapirkledde stekeplater med enten en iskremkopp på 4,5 cm i diameter eller to teskjeer. Stek i 25 til 30 minutter, til de er gyldne. Avkjøl og server.