
Grillet baby back ribs
Lær å lage saftige og møre baby back ribs på grillen. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som passer til sommergrilling.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 pund svinekjøtt baby back ribs
- 4 unser tappevann
- 1 1/2 pint barbecue-saus, oppskrift følger
- 1 1/2 spiseskje pomace-olje
- 2 unser spansk løk
- 1 unser vårløk
- 2 unser fersk grønn paprika
- 1/4 spiseskje skrellet hvitløk
- 1 1/4 unser brunt sukker
- 2 teskjeer chilipulver
- 2 teskjeer tørket oregano
- 1 teskje malt nellik
- 1 teskje cayennepepper
- 1 1/2 unser malt paprika
- 1 teskje tørket sennep
- 2 unser sitronsaft
- 3 unser Worcestershire-saus
- 3 unser rødvinseddik
- 1/2 kopp knuste tomater
- 4 1/2 unser chilisaus
- 1 1/2 kopper ketchup
- 3 unser grandma-melasse
- 1 1/2 unser honning
- 1 1/2 unser krystallsterk Louisiana-hot saus
Fremgangsmåte
- 1Fjern den indre seneresten av ribbeina. Brun ribben på en varm grill på begge sider, og legg dem i en stekeplate. Bland vann og BBQ-saus, og hell det over ribbenene. Kok opp ribbenene på komfyren, dekk med folie, og la dem småkoke i en ovn på 175 °C (350 °F) til de er møre, men ikke faller av beinet. Avkjøl grundig.
- 2Varm opp olje i en kjele. Hakk løk, vårløk og paprika, og stek dem i den varme oljen i 5 minutter. Tilsett hvitløk, sukker og tørre krydder, og rør om. Tilsett væsker og rør igjen. La det småkoke i 2 til 3 timer, til smakene er godt blandet. Juster krydderet etter smak.