
Sjokoladekrem til djevelens kake
Lær hvordan du lager en deilig sjokoladekrem perfekt for djevelens kake. En enkel oppskrift på krem som gir en fyldig og glatt konsistens. Passer til fest og helg!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 5 1/2 unser usaltet smør, romtemperert
- 2. 1 unser majones
- 3. 3 unser semisøt sjokolade, smeltet og litt avkjølt
- 4. 8 unser melis
- 5. En klype kosher salt
Fremgangsmåte
- 11. Pisk smør og majones i bolle av en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker, på høy hastighet, til det er lyst og luftig, 3 til 4 minutter. Med maskinen på lav hastighet, tilsett sakte den smeltede sjokoladen. Fortsett å blande på lav hastighet til all sjokoladen er innarbeidet, og skrap ned sidene av bollen etter behov.
- 22. Slå av maskinen og tilsett en tredjedel av sukkeret. Bland på lav hastighet for å kombinere, og skrap ned sidene av bollen. Gjenta til alt sukkeret er innarbeidet. Tilsett saltet og fortsett å piske til frostingen er jevn og har blitt litt lysere i fargen, ca. 2 til 3 minutter.
- 33. Bruk umiddelbart eller oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur i opptil 4 timer, eller oppbevar i kjøleskap i opptil en uke. La frostingen komme til romtemperatur før bruk dersom den er avkjølt.