
Zucchinibrød French Toast med basilikum-Maple-sirup
oppskrift på zucchini bread french toast servert med frisk basilikum og kremet lønnesirup. perfekt for en smakfull frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 2 kopper lønnesirup
- 1/2 kopp ferske basilikumblader
- 1 1/2 kopper kremfløte
- 1/4 kopp sukker
- 1/4 teskje vaniljeekstrakt
- 6 egg
- 1 brød med zucchini-brød, skåret i 6 skiver
- 4 spiseskjeer smør
- Melis, til servering
Fremgangsmåte
- 1For basilikum- og lønnesirup: Kok opp lønnesirup og basilikumblader i en kjele. La det trekke i 5 minutter, og sil deretter ut basilikumbladene.
- 2For fransk toast: Visp sammen fløte, sukker, vaniljeekstrakt og egg i en bolle, og hell det i en lav ildfast form. Legg i skivene av zucchini-brød og la dem ligge i 30 sekunder på hver side.
- 3Varm opp smør i en stor panne eller på en takke til det begynner å skumme. Legg i skivene av zucchini-brød og stek til de er brune og karamelliserte, ca. 2–3 minutter på hver side.
- 4Fordel den franske toasten på tallerkener og dryss over melis. Server med den varme basilikum- og lønnesirupen.





