Zucchinibrød French Toast med basilikum-Maple-sirup

Zucchinibrød French Toast med basilikum-Maple-sirup

oppskrift på zucchini bread french toast servert med frisk basilikum og kremet lønnesirup. perfekt for en smakfull frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper lønnesirup
  • 1/2 kopp ferske basilikumblader
  • 1 1/2 kopper kremfløte
  • 1/4 kopp sukker
  • 1/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 6 egg
  • 1 brød med zucchini-brød, skåret i 6 skiver
  • 4 spiseskjeer smør
  • Melis, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1For basilikum- og lønnesirup: Kok opp lønnesirup og basilikumblader i en kjele. La det trekke i 5 minutter, og sil deretter ut basilikumbladene.
  2. 2For fransk toast: Visp sammen fløte, sukker, vaniljeekstrakt og egg i en bolle, og hell det i en lav ildfast form. Legg i skivene av zucchini-brød og la dem ligge i 30 sekunder på hver side.
  3. 3Varm opp smør i en stor panne eller på en takke til det begynner å skumme. Legg i skivene av zucchini-brød og stek til de er brune og karamelliserte, ca. 2–3 minutter på hver side.
  4. 4Fordel den franske toasten på tallerkener og dryss over melis. Server med den varme basilikum- og lønnesirupen.