Hanger steak provencal

Hanger steak provencal

oppskriften på hanger steak provencal gir en saftig og smakfull hovedrett med friske urter og grønnsaker. perfekt til middagen for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss herbes de Provence
  • Grovt sjøsalt eller grått salt
  • 2 ss olivenolje
  • 2 (450 g) hanger steaks

Fremgangsmåte

  1. 1Sett opp en grill for både direkte og indirekte varme.
  2. 2Bland sammen herbes de Provence, en stor klype salt og olivenolje; gni det inn i biffene. Plasser biffene på den varme grillen over høy varme til de er merket, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til indirekte varme, dekk til, og kok i 12 minutter til for medium-rare.
  3. 3La hvile i 10 minutter. Skjær opp, på tvers av fibrene. Strø over salt og server.