
Hanger steak provencal
oppskriften på hanger steak provencal gir en saftig og smakfull hovedrett med friske urter og grønnsaker. perfekt til middagen for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss herbes de Provence
- Grovt sjøsalt eller grått salt
- 2 ss olivenolje
- 2 (450 g) hanger steaks
Fremgangsmåte
- 1Sett opp en grill for både direkte og indirekte varme.
- 2Bland sammen herbes de Provence, en stor klype salt og olivenolje; gni det inn i biffene. Plasser biffene på den varme grillen over høy varme til de er merket, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til indirekte varme, dekk til, og kok i 12 minutter til for medium-rare.
- 3La hvile i 10 minutter. Skjær opp, på tvers av fibrene. Strø over salt og server.