
Kaldt kjøtt med sennep- og pepperrotssaus
Lær hvordan du lager kaldt oksekjøtt med en smakfull sennep-rostikessaus. Perfekt for kalde dager og som forrett eller lunch. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 2. 2 spiseskjeer grovkornet sennep
- 3. 1 spiseskje ferdiglaget pepperrot, drenert
- 4. 2 vårløk, finhakket
- 5. 1/4 kopp vannkarse, finhakket
- 6. 1/2 kopp majones
- 7. 680 gram sjeldent stekt storfekjøtt eller rester av biff, romtemperert, tynne skiver
Fremgangsmåte
- 11. I en liten bolle visper du sammen eddik, sennep, pepperrot og salt og pepper. Visp inn oljen til det blir en emulsjon. Visp inn vårløk, vannkress og majones.
- 22. Legg storfekjøttet på et fat og server det med sennepssaus.