Hello Fresh Mobile Banner
Kaldt kjøtt med sennep- og pepperrotssaus

Kaldt kjøtt med sennep- og pepperrotssaus

Lær hvordan du lager kaldt oksekjøtt med en smakfull sennep-rostikessaus. Perfekt for kalde dager og som forrett eller lunch. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 2. 2 spiseskjeer grovkornet sennep
  • 3. 1 spiseskje ferdiglaget pepperrot, drenert
  • 4. 2 vårløk, finhakket
  • 5. 1/4 kopp vannkarse, finhakket
  • 6. 1/2 kopp majones
  • 7. 680 gram sjeldent stekt storfekjøtt eller rester av biff, romtemperert, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten bolle visper du sammen eddik, sennep, pepperrot og salt og pepper. Visp inn oljen til det blir en emulsjon. Visp inn vårløk, vannkress og majones.
  2. 22. Legg storfekjøttet på et fat og server det med sennepssaus.