
Grillstekt brisket
Lær hvordan du lager den perfekte barbecue brisket med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (7 pund) storfe-brisket
- Tørrkrydder, oppskrift følger
- 1/3 kopp sitronsaft
- 1/3 kopp vann
- 1 kopp sukker
- 1/2 kopp salt
- 4 spiseskjeer knust svart pepper
- 2 spiseskjeer løkpulver
- 2 spiseskjeer hvitløkpulver
- 1 spiseskje cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Krydre begge sider av brisketen med tørrkrydder og legg den i en form. Bland sitronsaft og vann, og hell det over brisketen. La den stå i kjøleskapet over natten. Ta brisketen ut av formen, og spar på marinaden. Kok brisketen i en forvarmet ovn på 250 grader i én time per pund. Pensle med marinaden og dekk til. Fortsett å koke brisketen ved 250 grader i ytterligere 1 ½ time eller til den er mør.
- 2Bland alle ingrediensene sammen og strø rikelig over brisketen før koking.