Hello Fresh Mobile Banner
Grillstekt brisket

Grillstekt brisket

Lær hvordan du lager den perfekte barbecue brisket med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrilling eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (7 pund) storfe-brisket
  • Tørrkrydder, oppskrift følger
  • 1/3 kopp sitronsaft
  • 1/3 kopp vann
  • 1 kopp sukker
  • 1/2 kopp salt
  • 4 spiseskjeer knust svart pepper
  • 2 spiseskjeer løkpulver
  • 2 spiseskjeer hvitløkpulver
  • 1 spiseskje cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre begge sider av brisketen med tørrkrydder og legg den i en form. Bland sitronsaft og vann, og hell det over brisketen. La den stå i kjøleskapet over natten. Ta brisketen ut av formen, og spar på marinaden. Kok brisketen i en forvarmet ovn på 250 grader i én time per pund. Pensle med marinaden og dekk til. Fortsett å koke brisketen ved 250 grader i ytterligere 1 ½ time eller til den er mør.
  2. 2Bland alle ingrediensene sammen og strø rikelig over brisketen før koking.