Kickin' Crudité med Middelhavsinspirasjon
Lær hvordan du lager en spennende crudite med en deilig mediterranean relish. Perfekt som forrett eller sunn snacks, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 teskjeer olivenolje
- 2. 1 kopp finhakket løk
- 3. 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 4. 1 kopp hermetiske knuste tomater med tilsatt puré
- 5. 1 teskje fersk sitronsaft
- 6. 1/4 kopp grovhakkede, avdryppede soltørkede tomater i olje
- 7. 1/4 kopp uten stein grønne oliven
- 8. 1/4 kopp ferske basilikumblader
- 9. 4 store hermetiske artisjokkhjerter, avdryppet
- 10. 2 spiseskjeer hakket fersk persille
- 11. 2 spiseskjeer ristet pinjekjerner
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en middels non-stick panne over middels varme. Tilsett løk og sautér til den begynner å bli myk. Tilsett hvitløk og kok i 1 minutt. Rør inn tomater og sitronsaft. La det småkoke, fjern deretter fra varmen. Bland soltørkede tomater og de neste 5 ingrediensene i en foodprocessor. Kjør til grønnsakene er finhakket.
- 22. Overfør til en middels bolle, rør inn tomatblandingen. Krydre med salt og pepper. Server med grønnsaker.