Kickin' Crudité med Middelhavsinspirasjon

Kickin' Crudité med Middelhavsinspirasjon

Lær hvordan du lager en spennende crudite med en deilig mediterranean relish. Perfekt som forrett eller sunn snacks, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 teskjeer olivenolje
  • 2. 1 kopp finhakket løk
  • 3. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 4. 1 kopp hermetiske knuste tomater med tilsatt puré
  • 5. 1 teskje fersk sitronsaft
  • 6. 1/4 kopp grovhakkede, avdryppede soltørkede tomater i olje
  • 7. 1/4 kopp uten stein grønne oliven
  • 8. 1/4 kopp ferske basilikumblader
  • 9. 4 store hermetiske artisjokkhjerter, avdryppet
  • 10. 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 11. 2 spiseskjeer ristet pinjekjerner

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en middels non-stick panne over middels varme. Tilsett løk og sautér til den begynner å bli myk. Tilsett hvitløk og kok i 1 minutt. Rør inn tomater og sitronsaft. La det småkoke, fjern deretter fra varmen. Bland soltørkede tomater og de neste 5 ingrediensene i en foodprocessor. Kjør til grønnsakene er finhakket.
  2. 22. Overfør til en middels bolle, rør inn tomatblandingen. Krydre med salt og pepper. Server med grønnsaker.