Bloody Mary Guajillo-salsa
oppskriften på bloody mary guajillo salsa gir en krydret og smakfull saus, perfekt som forrett eller til snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 15 guajillo-chili, fjernet stilk og frø
- 2. 1/4 middels hvit løk, grovhakket (ca. 1 kopp)
- 3. 1 middels tomat, fjernet stilk og delt i to
- 4. 1 spiseskje eplesidereddik
- 5. 1 teskje sukker
- 6. 2 fedd hvitløk
- 7. Kosher-salt
- 8. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 9. Selleriblader til pynt
- 10. Selleristenger, tortillachips eller grønnsakschips til servering
- 11. 2 spiseskjeer ferdig horseradish
- 12. 2 spiseskjeer vodka
- 13. 1 spiseskje pluss 1 teskje Worcestershire-saus
Fremgangsmåte
- 11. Bland chilikjernen og løken i en middels stor kjele og dekk med vann. Kok opp og la det småkoke til chilikjernen er møre, ca. 20 minutter. Legg tomaten i ca. 5 minutter før chilikjernen er ferdig. Sil av væsken, og spar 1 kopp av kokevannet. Ha de kokte grønnsakene, den reserverte koppen med kokevann, eddik, sukker, hvitløk og 1 teskje salt i en blender, og kjør til en veldig glatt puré.
- 22. Hell chili- og tomatblandingen gjennom en sil med finmasket over en middels stor bolle. Bruk en slikkepott til å presse blandingen gjennom silen til bare chili- og tomatskallene er igjen. Kast dem.
- 33. Varm opp oljen i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett den silte chili- og tomatblandingen og kok, mens du rører og skraper bunnen ofte, til den er tykk, ca. 15 minutter. Ta av varmen og rør inn pepperrot, vodka, Worcestershire-saus og litt salt. Sett i kjøleskapet til det er avkjølt, minst 1 time eller over natten. Pynt med selleriblader og en liten stripe pepperrot. Server med selleristenger eller chips.
- 44. Copyright 2013 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.
- 55. Fra Food Network Kitchens