Bloody Mary Guajillo-salsa

Bloody Mary Guajillo-salsa

oppskriften på bloody mary guajillo salsa gir en krydret og smakfull saus, perfekt som forrett eller til snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 15 guajillo-chili, fjernet stilk og frø
  • 2. 1/4 middels hvit løk, grovhakket (ca. 1 kopp)
  • 3. 1 middels tomat, fjernet stilk og delt i to
  • 4. 1 spiseskje eplesidereddik
  • 5. 1 teskje sukker
  • 6. 2 fedd hvitløk
  • 7. Kosher-salt
  • 8. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 9. Selleriblader til pynt
  • 10. Selleristenger, tortillachips eller grønnsakschips til servering
  • 11. 2 spiseskjeer ferdig horseradish
  • 12. 2 spiseskjeer vodka
  • 13. 1 spiseskje pluss 1 teskje Worcestershire-saus

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland chilikjernen og løken i en middels stor kjele og dekk med vann. Kok opp og la det småkoke til chilikjernen er møre, ca. 20 minutter. Legg tomaten i ca. 5 minutter før chilikjernen er ferdig. Sil av væsken, og spar 1 kopp av kokevannet. Ha de kokte grønnsakene, den reserverte koppen med kokevann, eddik, sukker, hvitløk og 1 teskje salt i en blender, og kjør til en veldig glatt puré.
  2. 22. Hell chili- og tomatblandingen gjennom en sil med finmasket over en middels stor bolle. Bruk en slikkepott til å presse blandingen gjennom silen til bare chili- og tomatskallene er igjen. Kast dem.
  3. 33. Varm opp oljen i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett den silte chili- og tomatblandingen og kok, mens du rører og skraper bunnen ofte, til den er tykk, ca. 15 minutter. Ta av varmen og rør inn pepperrot, vodka, Worcestershire-saus og litt salt. Sett i kjøleskapet til det er avkjølt, minst 1 time eller over natten. Pynt med selleriblader og en liten stripe pepperrot. Server med selleristenger eller chips.
  4. 44. Copyright 2013 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.
  5. 55. Fra Food Network Kitchens