Louises brokkoligrateng
oppskrift på louises brokkoligrateng, en enkel og smakfull rett perfekt for hele familien. lær hvordan du lager denne deilige gratengen steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1, 2 pund brokkoli, fersk eller frossen, delt i buketter
- 2. 1 boks kremet soppsuppe
- 3. 1 (14 unser) pakke urtesmakende stuffing-blanding
- 4. 1/2 kopp smør, smeltet
- 5. 8 unser Cheddar, revet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Damp brokkolien i en panne med 1,3 cm vann over middels varme til den er sprøtt mør. Sil av vannet og ha den i en stor bolle. Tilsett soppsuppen, stuffing-blandingen og smør, og rør godt sammen. Fordel blandingen jevnt i en ildfast form på 23 x 33 cm. Stek i 30 minutter, og topp med ost de siste 10 minuttene av steketiden. Ta ut av ovnen og server.