
Panert kyllingbryst stekt i panne
Lær hvordan du lager perfekt pan seared chicken breast. En enkel oppskrift for en saftig og smakfull hovedrett, perfekt for hverdag eller helg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 plump kyllingbryst, med skinn
- 2. 3 spiseskjeer olivenolje, delt
- 3. Kosher-salt
- 4. Nykvernet svart pepper
- 5. 6 kvister fersk timian
- 6. 2 kvister fersk rosmarin
- 7. 6 hvitløksfedd
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Drypp halvparten av oljen over kyllingbrystet, og krydre det godt med salt og pepper. Legg kyllingbrystet med skinnsiden ned i pannen, deretter tilsett urtene og hvitløken. Når skinnet har fått en fin gylden farge, snu det og legg det i en forvarmet ovn i 8 minutter, eller til saften er klar når du stikker i det.