Hello Fresh Mobile Banner
Panert kyllingbryst stekt i panne

Panert kyllingbryst stekt i panne

Lær hvordan du lager perfekt pan seared chicken breast. En enkel oppskrift for en saftig og smakfull hovedrett, perfekt for hverdag eller helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 plump kyllingbryst, med skinn
  • 2. 3 spiseskjeer olivenolje, delt
  • 3. Kosher-salt
  • 4. Nykvernet svart pepper
  • 5. 6 kvister fersk timian
  • 6. 2 kvister fersk rosmarin
  • 7. 6 hvitløksfedd

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Drypp halvparten av oljen over kyllingbrystet, og krydre det godt med salt og pepper. Legg kyllingbrystet med skinnsiden ned i pannen, deretter tilsett urtene og hvitløken. Når skinnet har fått en fin gylden farge, snu det og legg det i en forvarmet ovn i 8 minutter, eller til saften er klar når du stikker i det.