
Gulrot- og ananasmuffins
oppskrift på deilige gulrot- og ananascupcakes. perfekt som dessert eller til kaffekosen. enkel å lage og garantert publikum.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp hvitt sukker
- 2/3 kopp vegetabilsk olje
- 2 egg, pisket
- 1 ½ kopper hvetemel
- 2 teskjeer bakepulver
- 1 teskje natron
- 1 teskje malt kanel
- ½ teskje salt
- 1 kopp finrevet gulrot
- 1 kopp hakket ananas, drenert
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- ½ kopp smør, myknet
- 1 (225 gram) pakke kremost, myknet
- 3 kopper melis
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 spiseskje melk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Smør 12 muffinsformer eller sett i papirformer.
- 3Rør sammen hvitt sukker, vegetabilsk olje og egg i en stor bakebolle til det er godt blandet.
- 4Visp mel, bakepulver, natron, kanel og salt i en separat bolle.
- 5Bland melblandingen inn i de flytende ingrediensene til det er godt fuktet. Rør inn gulrøtter, ananas og 1 teskje vaniljeekstrakt.
- 6Hell røren i de forberedte muffinsformene, og fyll dem opp til toppen.
- 7Stek muffinsene i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter. La dem avkjøle helt.
- 8Pisk smør og kremost med en elektrisk håndmikser i en bolle til det er glatt.
- 9Rør inn melis, vaniljeekstrakt og melk til en smørbar frosting, og smør den på de avkjølte muffinsene.