Gulrot- og ananasmuffins

Gulrot- og ananasmuffins

oppskrift på deilige gulrot- og ananascupcakes. perfekt som dessert eller til kaffekosen. enkel å lage og garantert publikum.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2/3 kopp vegetabilsk olje
  • 2 egg, pisket
  • 1 ½ kopper hvetemel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje malt kanel
  • ½ teskje salt
  • 1 kopp finrevet gulrot
  • 1 kopp hakket ananas, drenert
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • ½ kopp smør, myknet
  • 1 (225 gram) pakke kremost, myknet
  • 3 kopper melis
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 spiseskje melk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Smør 12 muffinsformer eller sett i papirformer.
  3. 3Rør sammen hvitt sukker, vegetabilsk olje og egg i en stor bakebolle til det er godt blandet.
  4. 4Visp mel, bakepulver, natron, kanel og salt i en separat bolle.
  5. 5Bland melblandingen inn i de flytende ingrediensene til det er godt fuktet. Rør inn gulrøtter, ananas og 1 teskje vaniljeekstrakt.
  6. 6Hell røren i de forberedte muffinsformene, og fyll dem opp til toppen.
  7. 7Stek muffinsene i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter. La dem avkjøle helt.
  8. 8Pisk smør og kremost med en elektrisk håndmikser i en bolle til det er glatt.
  9. 9Rør inn melis, vaniljeekstrakt og melk til en smørbar frosting, og smør den på de avkjølte muffinsene.