Triple-Chocolate Fudge Brownies

Triple-Chocolate Fudge Brownies

oppskrift på deilige triple-chocolate fudge brownies med rik sjokoladesmak. perfekt for sjokoladeelskere. enkel å lage og egner seg til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3 unser finkvalitets bittersøt sjokolade (ikke usøtet), hakket
  • 2. 1 unser usøtet sjokolade, hakket
  • 3. 3/4 stykke (6 spiseskjeer) usaltet smør, delt i biter
  • 4. 3/4 kopp sukker
  • 5. 1 teskje vanilje
  • 6. 2 store egg
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 1/2 kopp hvetemel
  • 9. 1/2 kopp semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader og smør og mel en 20 cm kvadratisk bakeform, og fjern overskudd av mel. I en tung kjele på 1 ½ liter smelter du bittersøt og usøtet sjokolade og smør over lav varme, mens du rører, til det er glatt, og tar kjelen av varmen. La blandingen avkjøle til lunken, og visp inn sukker og vanilje. Tilsett egg, ett om gangen, og visp godt mellom hver gang til blandingen er blank og glatt. Rør inn salt og mel, bare til det er blandet, og vend inn sjokoladebiter.
  2. 22. Fordel røren jevnt i formen og stek midt i ovnen i 25 til 30 minutter, eller til en kakepinne kommer ut med smuler på. La brownies avkjøle helt i formen på en rist før du skjærer den i 16 firkanter. Brownies oppbevares, lagvis mellom ark med vokspapir i en lufttett beholder ved romtemperatur, i opptil 5 dager.