
Chili fra det sørvestlige Tyrkia
Lær hvordan du lager southwestern turkey chili, en varm og krydret rett perfekt for kalde dager. En enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 12 unser kjøttdeig av kalkun
- 1/2 kopp hakket løk
- Matlagingsspray
- 1 boks (14,5 oz.) Del Monte® hakkede tomater uten salt
- 1 boks (15,25 oz.) Del Monte® hel kornmais uten salt, avrent
- 1 boks (15 oz.) lavsaltet kidneybønner, avrent
- 1 boks (8 oz.) Del Monte® tomatsaus uten salt
- 1 ss. chilipulver
- (Valgfritt) lime
- (Valgfritt) lett rømme
- (Valgfritt) koriander
- (Valgfritt) salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne som er sprayet med matlagingsspray over middels høy varme. Stek kalkun og løk i 5 minutter, eller til løken er myk, og rør ofte.
- 2Rør inn tomater og deres saft, mais, bønner, tomatsaus og chilipulver. Kok opp, skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i 12-15 minutter, eller til det har tyknet litt.
- 3Server med limebåter og topp med rømme og koriander, hvis ønskelig. Salt og pepper etter smak.