Lagvis italiensk dip

Lagvis italiensk dip

oppskrift på italiensk lagdelt dip. lær hvordan du lager en smakfull og enkel forrett med lagdelte ingredienser som vil imponere gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 8 unser kremost
  • 2. 6 unser geitost
  • 3. 2 fedd fersk hvitløk, finhakket
  • 4. 6 unser pesto
  • 5. 8 unser soltørkede tomater, hakket*
  • 6. *Merk: hvis du bruker dehydrerte tomater – tilsett litt vann og la dem rehydrere litt.

Fremgangsmåte

  1. 1La kremost og geitost mykne ved romtemperatur. Bland ostene sammen med finhakket hvitløk. Kle en ildfast form med plastfolie. Ha en tredjedel av osteblandingen i formen og fordel den jevnt utover til kantene. Deretter legger du lagene i følgende rekkefølge: soltørkede tomater, en tredjedel av osteblandingen, pesto og resten av osteblandingen på samme måte. Dekk med plastfolie og la stå i kjøleskapet i minst én time.
  2. 2For å servere, snu formen opp ned på et serveringsfat. Server med kjeks.