
Lagvis italiensk dip
oppskrift på italiensk lagdelt dip. lær hvordan du lager en smakfull og enkel forrett med lagdelte ingredienser som vil imponere gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 8 unser kremost
- 2. 6 unser geitost
- 3. 2 fedd fersk hvitløk, finhakket
- 4. 6 unser pesto
- 5. 8 unser soltørkede tomater, hakket*
- 6. *Merk: hvis du bruker dehydrerte tomater – tilsett litt vann og la dem rehydrere litt.
Fremgangsmåte
- 1La kremost og geitost mykne ved romtemperatur. Bland ostene sammen med finhakket hvitløk. Kle en ildfast form med plastfolie. Ha en tredjedel av osteblandingen i formen og fordel den jevnt utover til kantene. Deretter legger du lagene i følgende rekkefølge: soltørkede tomater, en tredjedel av osteblandingen, pesto og resten av osteblandingen på samme måte. Dekk med plastfolie og la stå i kjøleskapet i minst én time.
- 2For å servere, snu formen opp ned på et serveringsfat. Server med kjeks.





