Asiatiske glazed wings

Asiatiske glazed wings

Lær hvordan du lager deilige asian glazed wings med en perfekt balanse av søtt og salt. En enkel oppskrift for smakfulle kyllingvinger som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje eller olivenolje
  • 2. 2. 12 hele kyllingvinger, drummene og tuppene
  • 3. 3. Salt og pepper
  • 4. 4. 3/4 kopp plommesaus
  • 5. 5. 1/2 kopp appelsinjuice, vurder mengden med øyet
  • 6. 6. 5 cm fersk ingefær, skrelt
  • 7. 7. 3 spiseskjeer tamari, mørk soyasaus, vurder mengden med øyet
  • 8. 8. 1/2 til 1 teskje rød chili flakes, medium til ekstra sterk varme
  • 9. 9. 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • 10. 10. 1/4 kopp hakket fersk basilikum

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  3. 33. Forvarm en stor ovnsikker stekepanne over høy varme med olje.
  4. 4Krydre kyllingvingene rikelig med salt og pepper.
  5. 5Når stekepannen er veldig varm, legg vingene i ett jevnt lag.
  6. 6Brun vingene i 3 minutter på hver side.
  7. 7Mens vingene brunes, lag plommesausen:
  8. 8I en liten kjele over høy varme, kombiner plommesaus, appelsinjuice, ingefærrot, tamari og chili flakes.
  9. 9Kok opp og la det småkoke, og skru ned varmen.
  10. 10Sett til side til vingene er ferdig brunet.
  11. 11Fjern ingefæren fra sausen.
  12. 12Hell den varme plommesausen over de brunede vingene.
  13. 13Sett stekepannen i ovnen og stek i 20 minutter, snu vingene en gang halvveis i steketiden.
  14. 144. Ta vingene ut av ovnen.
  15. 15Hvis sausen ikke er sirupsaktig og tykk, sett stekepannen med vingene på komfyren og skru opp varmen til høy.
  16. 16La sausen koke inn i omtrent ett minutt.
  17. 17Vend vingene i sausen og avslutt med fersk koriander og basilikum.
  18. 185. Server varm eller romtemperert.
  19. 196. TIPS
  20. 207. Lukk døren!
  21. 21Når du holder på med noe i ovnen, ta den ut helt og lukk døren mens du gjør dine ærend.
  22. 22Ellers må ovnen jobbe dobbelt så hardt for å komme opp i riktig temperatur igjen.