
Enkle Halloween-kjeks
oppskrift på enkle halloween-kaker som er morsomme og enkle å lage for barna og familien. perfekt for halloween-feiringen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 1 pose Betty Crocker® sukkerkakeblanding
- 2. Smør og egg som angitt på kakeblandingsposen
- 3. 1 pose (7 oz) Betty Crocker® svart dekorasjonskrem
- 4. 1 pose (7 oz) Betty Crocker® oransje dekorasjonskrem
- 5. Assorterte Dallies® Halloween-strøssel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190°C. I en middels stor bol, rør sammen kokossukker, smør og egg til en myk deig dannes. Form deigen til 32 kuler på 1 tommels størrelse. Plasser dem med 1 tommels avstand på ugreide bakeark. Stek i 7 til 9 minutter, eller til kantene er lett gyldne. La dem avkjøle i 1 minutt. Fjern fra bakearket og sett på avkjølingsrist. La dem avkjøle helt, ca. 20 minutter. Pynt kokiene etter ønske med kokieglasur og strøssel. Oppbevar i lufttett beholder. Tips: For større kokier, form deigen til 24 kuler på 1 1/4 tommel. Stek i 8 til 10 minutter, eller til kantene er lett gyldne. Lag dine egne Halloween-kokier ved å bruke svart og oransje kokieglasur for å lage gresskaransikt eller edderkoppnett.