
mais-suppe
Lær hvordan du lager en kremet og velsmakende mais-suppe. Perfekt for en rask forrett eller enkel middag. Enkelt, godt og sunt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 finhakket løk
- 2. 6 øremaiskolber skrelt og kuttet av kolben
- 3. 1/2 stang smør
- 4. 4 kopper kyllingkraft
- 5. 1 kopp kremfløte
Fremgangsmåte
- 11. Stek løk og mais i smør over lav varme med lokk på. Når løken er gjennomsiktig, tilsett kyllingkraft. Kok opp og la det småkoke i 20 minutter. Smak til med salt og pepper. Kjør suppen glatt i en blender og sil den gjennom en fin sil. Varm opp igjen og tilsett 1 kopp fløte rett før servering.