Krydrede pulled pork-slidere

Krydrede pulled pork-slidere

oppskrift på spicy pulled pork sliders perfekte for enhver anledning. enkel å lage, full av smak og krydder. prøv dem i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp olivenolje
  • 2. 1/4 kopp brunt sukker
  • 3. 1 spiseskje chilipulver
  • 4. 1 spiseskje røkt paprika
  • 5. 1 spiseskje kosher-salt
  • 6. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 7. 1 1/2 teskje cayennepepper
  • 8. 3 fedd hvitløk
  • 9. 2 jalapeñoer, delt i to
  • 10. 1 stor løk, delt i fire
  • 11. En 2,7 kg svinebog, eller svinekjøttskulder
  • 12. En 540 grams glass med krydret barbecue-saus (Head Country lager en krydret variant)
  • 13. 3 dusin mini-boller til servering
  • 14. Sprøstekte baconbiter, delt i to
  • 15. Fargerik coleslaw, oppskrift følger
  • 16. Utvalg av sylte, som vanlige sylteagurker, sylta rødløk og sylta jalapeños
  • 17. Hele korn sennep
  • 18. Krydrete barbecue-saus
  • 19. Hot saus
  • 20. 3 mini-søte paprikaer (i to ulike farger), tynne skiver
  • 21. 2 gulrøtter, revet
  • 22. 1/2 hode grønnkål, tynne skiver
  • 23. 1/2 hode lilla kål, tynne skiver
  • 24. 1/2 kopp helmelk
  • 25. 1/2 kopp majones
  • 26. 1 spiseskje sukker
  • 27. 1 teskje hvit eddik
  • 28. 1/4 teskje kosher-salt
  • 29. Noen dråper hot saus
  • 30. 2 kopper fersk korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 11. For sliderne: Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.
  2. 22. I en food processor, kombiner olivenolje, brunt sukker, chilipulver, røkt paprika, salt, pepper, cayenne, hvitløk, jalapeños og løk, og kjør til en tykk pasta dannes. Gni pastaen inn i svinekjøttet og legg det i en stor norsk ovn med skinnsiden opp. Tilsett 1 kopp vann, dekk tett med lokk og stek til det er akkurat mørt, ca. 4 til 5 timer.
  3. 33. Fjern lokket og fortsett å koke til svinekjøttet faller fra hverandre og en mørk bark har dannet seg, ytterligere 1 til 2 timer. La det avkjøle litt.
  4. 44. Ta svinekjøttet ut av gryten, fjern og kast fettet. Riv kjøttet med to gafler. Fjern så mye fett som mulig fra sausen, og overfør det revne kjøttet tilbake i sausen. Rør inn den krydrede barbecuesausen slik at kjøttet blir lett dekket.
  5. 55. Til tilbehøret: Server på mini-boller med en toppingsbar som inkluderer bacon, fargerik coleslaw, ulike pickles [vanlige, syltede rødløk og syltede jalapeños], grovkornet sennep, krydret barbecuesaus og hot sauce.
  6. 66. Bland mini-søtpaprika, gulrøtter og kål i en bolle. I en separat bolle, bland sammen melk, majones, sukker, eddik, salt og hot sauce. Hell blandingen over kålen og vend godt. Tilsett koriander og bland igjen. Dekk til og sett i kjøleskapet i 2 timer.