
Krydrede pulled pork-slidere
oppskrift på spicy pulled pork sliders perfekte for enhver anledning. enkel å lage, full av smak og krydder. prøv dem i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp olivenolje
- 2. 1/4 kopp brunt sukker
- 3. 1 spiseskje chilipulver
- 4. 1 spiseskje røkt paprika
- 5. 1 spiseskje kosher-salt
- 6. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
- 7. 1 1/2 teskje cayennepepper
- 8. 3 fedd hvitløk
- 9. 2 jalapeñoer, delt i to
- 10. 1 stor løk, delt i fire
- 11. En 2,7 kg svinebog, eller svinekjøttskulder
- 12. En 540 grams glass med krydret barbecue-saus (Head Country lager en krydret variant)
- 13. 3 dusin mini-boller til servering
- 14. Sprøstekte baconbiter, delt i to
- 15. Fargerik coleslaw, oppskrift følger
- 16. Utvalg av sylte, som vanlige sylteagurker, sylta rødløk og sylta jalapeños
- 17. Hele korn sennep
- 18. Krydrete barbecue-saus
- 19. Hot saus
- 20. 3 mini-søte paprikaer (i to ulike farger), tynne skiver
- 21. 2 gulrøtter, revet
- 22. 1/2 hode grønnkål, tynne skiver
- 23. 1/2 hode lilla kål, tynne skiver
- 24. 1/2 kopp helmelk
- 25. 1/2 kopp majones
- 26. 1 spiseskje sukker
- 27. 1 teskje hvit eddik
- 28. 1/4 teskje kosher-salt
- 29. Noen dråper hot saus
- 30. 2 kopper fersk korianderblader
Fremgangsmåte
- 11. For sliderne: Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.
- 22. I en food processor, kombiner olivenolje, brunt sukker, chilipulver, røkt paprika, salt, pepper, cayenne, hvitløk, jalapeños og løk, og kjør til en tykk pasta dannes. Gni pastaen inn i svinekjøttet og legg det i en stor norsk ovn med skinnsiden opp. Tilsett 1 kopp vann, dekk tett med lokk og stek til det er akkurat mørt, ca. 4 til 5 timer.
- 33. Fjern lokket og fortsett å koke til svinekjøttet faller fra hverandre og en mørk bark har dannet seg, ytterligere 1 til 2 timer. La det avkjøle litt.
- 44. Ta svinekjøttet ut av gryten, fjern og kast fettet. Riv kjøttet med to gafler. Fjern så mye fett som mulig fra sausen, og overfør det revne kjøttet tilbake i sausen. Rør inn den krydrede barbecuesausen slik at kjøttet blir lett dekket.
- 55. Til tilbehøret: Server på mini-boller med en toppingsbar som inkluderer bacon, fargerik coleslaw, ulike pickles [vanlige, syltede rødløk og syltede jalapeños], grovkornet sennep, krydret barbecuesaus og hot sauce.
- 66. Bland mini-søtpaprika, gulrøtter og kål i en bolle. I en separat bolle, bland sammen melk, majones, sukker, eddik, salt og hot sauce. Hell blandingen over kålen og vend godt. Tilsett koriander og bland igjen. Dekk til og sett i kjøleskapet i 2 timer.