
Barbecue tørrmarinade
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull barbecue dry rub for perfekt grillet kjøtt. Perfekt for sommergrilling og helårssesong.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp paprika
- 2. 2 spiseskjeer granulatert hvitløk
- 3. 2 spiseskjeer granulatert løk
- 4. 2 teskjeer pepperkorn
- 5. 1 teskje tørket sennep
- 6. 1 teskje chilipulver
- 7. 2 spiseskjeer spisskummenfrø, ristet
- 8. 3 spiseskjeer korianderfrø, ristet
- 9. 1/4 kopp kosher salt
- 10. 1/4 kopp lyst brunt sukker
- 11. 1 hel kylling, delt i biter
Fremgangsmåte
- 11. Bland alle ingrediensene i en ren kaffekvern. Gni det direkte på kyllingen eller ha det i en plastpose for å marinere. Sørg for at kyllingen er tørr før du påfører det.