Barbecue tørrmarinade

Barbecue tørrmarinade

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull barbecue dry rub for perfekt grillet kjøtt. Perfekt for sommergrilling og helårssesong.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp paprika
  • 2. 2 spiseskjeer granulatert hvitløk
  • 3. 2 spiseskjeer granulatert løk
  • 4. 2 teskjeer pepperkorn
  • 5. 1 teskje tørket sennep
  • 6. 1 teskje chilipulver
  • 7. 2 spiseskjeer spisskummenfrø, ristet
  • 8. 3 spiseskjeer korianderfrø, ristet
  • 9. 1/4 kopp kosher salt
  • 10. 1/4 kopp lyst brunt sukker
  • 11. 1 hel kylling, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland alle ingrediensene i en ren kaffekvern. Gni det direkte på kyllingen eller ha det i en plastpose for å marinere. Sørg for at kyllingen er tørr før du påfører det.