Hello Fresh Mobile Banner
Pasta med fire oster

Pasta med fire oster

oppskrift på pasta ai quattro formaggi, en kremet italiensk pastarett med fire typer ost. enkel å lage og perfekt for osteglade

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Salt
  • 2. 1 spiseskje saltet smør
  • 3. 12 hvite sjampinjonger, veldig tynne skiver
  • 4. 1 fedd hvitløk, revet
  • 5. 1/2 kopp hvitvin
  • 6. 450 gram angel hair pasta
  • 7. 1 kopp kremfløte
  • 8. 1/2 kopp revet fontinaost
  • 9. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 10. 1/2 kopp revet Romanoost
  • 11. 1/2 kopp geitost (chèvre)
  • 12. Nykvernet svart pepper
  • 13. Finhakket frisk persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann.
  3. 33. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme, og tilsett sopp og hvitløk. Kok til det er brunt, ca. 5 minutter, og tilsett deretter vinen og kok til den er fordampet.
  4. 44. I mellomtiden, legg pastaen i det kokende vannet og kok etter pakkens anvisninger, med en liten tendens mot al dente. Ikke overkok; dette tar 1 til 2 minutter!
  5. 55. Tilsett fløten i stekepannen med soppen. Sil av pastaen (spar litt av pastavannet) og ha den i pannen sammen med soppen, sammen med fontina, Parmesan, Romano, geitost, 1/2 teskje salt og litt pepper. Rør forsiktig for å blande, og tilsett varmt pastavann etter behov for å oppnå ønsket konsistens. Ikke rør for mye; hvis det oppstår små klumper av ost her og der, er det helt i orden! Smak til og tilsett mer salt om nødvendig. Blandingstrinnet bør skje veldig raskt.
  6. 66. Hell pastaen over i en stor serveringsskål. Strø over persille og server umiddelbart.