Hello Fresh Mobile Banner
Den seige

Den seige

oppskrift på the chewy, en myk og saftig bakst som passer til alle anledninger. lær hvordan du lager den perfekte chewy-kaken hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 8 unser usaltet smør
  • 2. 12 unser brødmel
  • 3. 1 teskje kosher salt
  • 4. 1 teskje natron
  • 5. 2 unser granulert sukker
  • 6. 8 unser lyst brunt sukker
  • 7. 1 stort egg
  • 8. 1 stort eggeplomme
  • 9. 1 unser helmelk
  • 10. 1 ½ teskje vaniljeekstrakt
  • 11. 12 unser semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Smelt smøret i en kjele på 2 liter over svak varme. Sett til side for å avkjøle litt.
  3. 33. Sikt sammen mel, salt og natron på en papirplate. Hell smøret i bakebollen til kjøkkenmaskinen. Tilsett sukker og brunt sukker, og pisk med flatpiskeren på middels hastighet i 2 minutter.
  4. 44. I mellomtiden visper du sammen hele egget, eggeplommen, melk og vaniljeekstrakt i et målebeger. Reduser hastigheten på kjøkkenmaskinen og tilsett eggeblandingen litt etter litt. Bland til det er godt kombinert, ca. 30 sekunder.
  5. 55. Bruk papirplaten som en glide, og tilsett gradvis de tørre ingrediensene, og stopp et par ganger for å skrape ned sidene av bollen. Når melet er godt blandet inn, setter du hastigheten til "røre" og tilsetter sjokoladeknappene. La deigen stå i kjøleskapet i 1 time.
  6. 66. Forvarm ovnen til 190°C (375°F) og plasser rister i den øvre og nedre tredjedelen av ovnen.
  7. 77. Bruk en isskje til å fordele deigen i 1 ½ unser store porsjoner på bakepapirkledde stekebrett, 6 kjeks per brett. Stek to brett av gangen i 15 minutter, og snu brettene halvveis i steketiden. Ta ut brettene av ovnen, og skyv bakepapiret med kjeksene over på en avkjølingsrist. Vent minst 5 minutter før du nyter dem.