
Kylling med chipotle
Prøv vår deilige oppskrift på saftig kylling med chipotle-saus. En smaksrik rett som passer perfekt til middag. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 8 kylling lårstykker
- 1 1/2 kopper melk
- 1 kopp rømme
- 2 chipotlepepper i adobosaus
- 2 ss kyllingbuljonggranulat
- 1 ss margarin
- salt etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C).
- 2Stek kyllinglårene i den forvarmede ovnen til skinnet er sprøtt, og kjøttet er gjennomkokt, i 30 til 40 minutter.
- 3Mens kyllingen steker, kjør melken, rømme, chipotlepaprika og kyllingbuljonggranulat i en blender til det blir glatt. Smelt margarinen i en stor panne over middels varme. Hell i chipotlepuréen, la det koke opp, reduser varmen til lav, og smak til med salt. Tilsett de kokte kyllinglårene, og la det småkoke i ca. 10 minutter, til kyllingen har tatt til seg smaken av sausen.