Hello Fresh Mobile Banner
Gresskarbarer med kremostglasur

Gresskarbarer med kremostglasur

Oppskrift på saftige gresskarbarer med deilig kremostglasur. Perfekt til høstkvelder og festlige anledninger. En favoritt blant både store og små!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. kokespray
  • 4 egg
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 1 boks gresskar puré (15 unse)
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 1 teskje natron
  • 3/4 teskje salt
  • 1 pakke kremost (8 unse), myknet
  • 1 kopp smør, myknet
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 4 kopper melis
  • 1 klype malt kanel, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Spray en stor langpanne med kokespray.
  2. 2Pisk eggene i en stor bolle med en elektrisk håndmikser til det blir skummende; tilsett hvitt sukker, vegetabilsk olje og gresskar. Pisk på middels hastighet til alt er blandet, ca. 2 minutter.
  3. 3Bland mel, bakepulver, 2 teskjeer kanel, natron og salt i en separat bolle. Pisk melblandingen inn i eggeblandingen på lav hastighet til det akkurat er blandet, ca. 1 minutt. Hell røren i den forberedte pannen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til en tannpirker satt inn i midten av kaken kommer ut ren, ca. 25 minutter. Avkjøl helt.
  5. 5Pisk kremost, smør og vanilje sammen i en bolle med en elektrisk håndmikser til det blir kremaktig. Tilsett gradvis melis; pisk til det blir glatt. Fordel glasuren jevnt over avkjølt gresskarkake; dryss med kanel.