
Gresskar- og søtpotetsuppe
Oppskrift på en smakfull og næringsrik suppe laget med butternut squash og søtpotet. Perfekt for kalde dager!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smør i en stor kjele over middels-høy varme. Kok og rør smørnut squash, søtpotet, gulrot, selleri, løk og hvitløk i varmt smør til det er lett brunet, ca. 5 minutter.
- 22. Hell kyllingkraft og søte paprikaer i smørnut squash-blandingen; kok opp. Senk varmen til lav, dekk til, og la det småkoke til squash og potet er møre, ca. 40 minutter.
- 33. Hell squash-blandingen i en blender som ikke er mer enn halvfull. Dekk til og hold lokket nede; puls noen ganger før du lar den blande. Puree i porsjoner til den er jevn.
- 44. Hell den moste suppen tilbake i kjelen og smak til med salt og svart pepper.