
Banana Banana Brød
Lettlaget bananbrød som er perfekt for frokost eller snacks. Mykt, smakfullt og enkelt å lage – en favoritt for alle bananelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper hvetemel
- 2. 1 teskje natron
- 3. 1/4 teskje salt
- 4. 1/2 kopp smør
- 5. 3/4 kopp brunt sukker
- 6. 2 egg, pisket
- 7. 2 1/3 kopper most overmodne bananer
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør lett en brødform på 9x5 tommer.
- 22. I en stor bolle, bland sammen mel, natron og salt. I en annen bolle, rør sammen smør og brunt sukker. Tilsett egg og moste bananer og bland godt. Rør bananblandingen inn i melblandingen; rør kun til alt er fuktet. Hell røren i den forberedte brødformen.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 60 til 65 minutter, til en tannpirker satt inn i midten av brødet kommer ut rent. La brødet avkjøles i formen i 10 minutter, deretter vend det ut på en rist.