Aimees moste blomkålmos poteter

Aimees moste blomkålmos poteter

Utforsk Aimees mosede blomkålpoteter, en smakfull og sunn side. Perfekt for en lett middag eller som tilbehør til festmåltidet. Enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pund blomkålbuketter
  • 2. 1/4 kopp potetmosflak
  • 3. 1/4 kopp lettmelk
  • 4. 2 ss margarin
  • 5. salt og malt svart pepper etter smak
  • 6. 1/4 kopp revet redusert-fett Cheddar ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C).
  2. 22. Plasser en damperinnlegg i en kjele og fyll med vann til rett under bunnen av dampkokeren. Kok opp vannet. Tilsett blomkål, dekk til, og damp til mørt, ca. 20 minutter. Overfør blomkålen til en stor bolle. Tilsett potetmosflak, melk og margarin; mos med en potetmoser eller gaffel til blandingen er luftig. Smak til med salt og svart pepper. Hell blandingen i en bakeform og dryss over cheddarost.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn til osten er smeltet, ca. 10 minutter.