Bakt Teriyaki-kylling

Bakt Teriyaki-kylling

Lær å lage saftig bakt teriyaki kylling med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 ss maisstivelse
  • 2. 1 ss kaldt vann
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 1/2 kopp soyasaus
  • 5. 1/4 kopp eplecidereddik
  • 6. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 7. 1/2 ts malt ingefær
  • 8. 1/4 ts malt svart pepper
  • 9. 12 skinnfrie kyllinglår

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten kjele over svak varme, kombiner maisstivelse, kaldt vann, sukker, soyasaus, eddik, hvitløk, ingefær og malt svart pepper. La det småkoke, rør ofte, til sausen tykner og bobler.
  2. 22. Forvarm ovnen til 425 grader F (220 grader C).
  3. 33. Legg kyllingstykker i en lett smurt 9x13 tommer bakeform. Pensle kyllingen med sausen. Vend stykkene, og pensle igjen.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Vend stykkene, og stek i ytterligere 30 minutter, til de ikke lenger er rosa og saften er klar. Pensle med saus hvert 10. minutt under stekingen.