
Janets Saftige Bananabrød
Prøv Janets rike banankake – en saftig og smakfull bakverk som passer perfekt til enhver anledning. Rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør, smeltet
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1/2 kopp rømme
- 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 2 medium bananer, skiver
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør en 9x5 tommer brødform.
- 2I en stor bolle, rør sammen smeltet smør og sukker. Tilsett eggene og vaniljen, bland godt. Bland sammen mel, bakepulver og salt, rør inn i smørblandingen til det blir jevnt. Til slutt, vend inn rømme, valnøtter og bananer. Fordel jevnt i den forberedte formen.
- 3Stek på 350 grader F (175 grader C) i 60 minutter, eller til en tannpirker satt inn i midten av brødet kommer ut rent. Avkjøl brødet i formen i 10 minutter før du tar det ut og lar det avkjøles helt på en rist.