
Franske frokostboller
Lær hvordan du lager kanelsnurrer med myk og luftig deig. Perfekt som frokost eller snack. En enkel oppskrift på french breakfast puffs.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1. 3 kopper hvetemel
- 2. 3 teskjeer bakepulver
- 3. 1 teskje salt
- 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 5. 1 kopp sukker
- 6. 2/3 kopp smørfett
- 7. 2 egg
- 8. 1 kopp helmelk
- 9. 1/2 pund (2 staver) smør
- 10. 1 1/2 kopper sukker
- 11. 3 teskjeer malt kanel
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør lett 12 muffinsformer.
- 33. I en stor bolle, rør sammen mel, bakepulver, salt og muskatnøtt. Sett til side.
- 44. I en annen stor bolle, krem sammen sukker og smør. Tilsett eggene og bland igjen. Veksle mellom å tilsette en tredjedel av melet og en tredjedel av melken til blandingen, og pisk godt etter hver tilsetning.
- 55. Fyll muffinsformene to tredjedeler fulle. Stek til de er gylne, ca. 20 til 25 minutter. Ta muffinsene ut av formen og sett til side.
- 66. For å lage glasuren, smelt smøret i en bolle eller glassform. I en separat beholder, bland sukker og kanel.
- 77. Dypp de varme muffinsene i smøret, og dekk dem godt.
- 88. Rull deretter i kanel- og sukkerblandingen. Ikke vær redd for å dekke dem godt. La barna hjelpe til!

