Franske frokostboller

Franske frokostboller

Lær hvordan du lager kanelsnurrer med myk og luftig deig. Perfekt som frokost eller snack. En enkel oppskrift på french breakfast puffs.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 kopper hvetemel
  • 2. 3 teskjeer bakepulver
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 5. 1 kopp sukker
  • 6. 2/3 kopp smørfett
  • 7. 2 egg
  • 8. 1 kopp helmelk
  • 9. 1/2 pund (2 staver) smør
  • 10. 1 1/2 kopper sukker
  • 11. 3 teskjeer malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør lett 12 muffinsformer.
  3. 33. I en stor bolle, rør sammen mel, bakepulver, salt og muskatnøtt. Sett til side.
  4. 44. I en annen stor bolle, krem sammen sukker og smør. Tilsett eggene og bland igjen. Veksle mellom å tilsette en tredjedel av melet og en tredjedel av melken til blandingen, og pisk godt etter hver tilsetning.
  5. 55. Fyll muffinsformene to tredjedeler fulle. Stek til de er gylne, ca. 20 til 25 minutter. Ta muffinsene ut av formen og sett til side.
  6. 66. For å lage glasuren, smelt smøret i en bolle eller glassform. I en separat beholder, bland sukker og kanel.
  7. 77. Dypp de varme muffinsene i smøret, og dekk dem godt.
  8. 88. Rull deretter i kanel- og sukkerblandingen. Ikke vær redd for å dekke dem godt. La barna hjelpe til!