Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig chili con carne

Sørvestlig chili con carne

Lær hvordan du lager en autentisk southwestern chili con carne. En smakfull og enkel oppskrift perfekt for kalde dager. Enkel å følge, ferdig på under 1 time.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 1 stor grønn paprika, i store biter
  • 3. 1 stor rød paprika, i store biter
  • 4. 1/2 kopp rød løk, i store biter
  • 5. 2 1/2 pund karbonadedeig
  • 6. 4 spiseskjeer chilipulver
  • 7. 3 spiseskjeer malt spisskummen
  • 8. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 9. 1/4 teskje cayennepepper
  • 10. 2 teskjeer kosher-salt
  • 11. 1 teskje malt svart pepper
  • 12. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 13. 3 Roma-tomater, hakket
  • 14. 1 (425 gram) boks soyabønner, drenert og skylt, valgfritt
  • 15. 2 spiseskjeer fersk koriander, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett paprika og løk, og kok til de er lett møre. Tilsett karbonadedeigen og krydder, og kok til det er godt brunet. Skum av overflødig fett. Tilsett hakkede tomater og soyabønner, og la det småkoke i omtrent 10 minutter, av og til omrøring.
  2. 22. For å servere, pynt chilien med koriander. Hvis ønskelig, topp med revet Cheddar- eller Jack-ost, rømme og skivede vårløk-topper.