
Grillede poteter
Lær hvordan du lager perfekte grillede poteter med enkel oppskrift. En deilig og sunn rett som passer til sommerfesten eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund store russetpoteter, i terninger
- Koshersalt
- 2 fedd hvitløk, knust
- 1/3 kopp ekstra jomfru olivenolje
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til middels høy varme.
- 2Ha potetene i en stor kjele og fyll på med nok kaldt vann til å dekke dem. Kok opp og tilsett salt. Kok potetene til de er akkurat møre. Sil av vannet.
- 3Ha de kokte potetene i en stor bolle og krydre med salt og pepper. Del potetene mellom ark av aluminiumsfolie og pakk dem godt inn. Legg dem på grillen og kok til potetene er veldig møre, omtrent 10 minutter.