Hello Fresh Mobile Banner
Quinoa og svarte bønner

Quinoa og svarte bønner

Lær å lage en næringsrik quinoa og svarte bønner rett. Perfekt som hovedrett eller sunn lunsj, enkel å lage og full av smak. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 teskje vegetabilsk olje
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 3 fedd hvitløk, hakket
  • 4. 3/4 kopp quinoa
  • 5. 1 1/2 kopper grønnsakskraft
  • 6. 1 teskje malt spisskummen
  • 7. 1/4 teskje cayennepepper
  • 8. salt og malt svart pepper etter smak
  • 9. 1 kopp frosne maiskorn
  • 10. 2 bokser (15 unse) svarte bønner, skylt og drenert
  • 11. 1/2 kopp hakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm olje i en kjele over middels varme; kok og rør løk og hvitløk til de er lett brune, ca. 10 minutter.
  2. 22. Bland quinoa inn i løk blandingen og dekk med grønnsakskraft; krydre med spisskummen, cayennepepper, salt og pepper. Bring blandingen til kokepunktet. Dekk til, reduser varmen og la det småkoke til quinoaen er mør og kraften er absorbert, ca. 20 minutter.
  3. 33. Rør inn frossen mais i kjelen, og fortsett å småkoke til det er gjennomvarmet, ca. 5 minutter; bland inn svarte bønner og koriander.