
Enkel kjøttkake
Lær å lage en enkel og smakfull kjøttfarse med denne raske oppskriften. Perfekt for familielunsj eller middag på under 1 time.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 1/2 pounds kjøttdeig av storfe
- 2. 1 egg
- 3. 1 løk, hakket
- 4. 1 kopp melk
- 5. 1 kopp tørre br��dsmuler
- 6. salt og pepper etter smak
- 7. 2 ss brunt sukker
- 8. 2 ss ferdig sennep
- 9. 1/3 kopp ketchup
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
- 22. I en stor bolle, bland sammen storfe, egg, løk, melk og brød ELLER kjeks smuler. Smak til med salt og pepper og legg blandingen i en lett smurt 5x9 tommer brødform, ELLER form til et brød og legg det i en lett smurt 9x13 tommer bakeform.
- 33. I en separat liten bolle, bland sammen brunt sukker, sennep og ketchup. Bland godt og hell over kjøttkaken.
- 44. Stek på 350 grader F (175 grader C) i 1 time.