Hello Fresh Mobile Banner
Lønnesiruplaks

Lønnesiruplaks

Oppdag en enkel og smakfull oppskrift på maple laks, perfekt for en sunn hovedrett. Rask å lage og fulle av smak, ideell for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp lønnesirup
  • 2 ss soyasaus
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 teskje hvitløkssalt
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1 pund laks

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sammen lønnesirup, soyasaus, hvitløk, hvitløkssalt og pepper.
  2. 2Legg laksen i en grunn glassform og dekk den med lønnesirupblandingen. Dekk formen og la laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter, snu den en gang.
  3. 3Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  4. 4Sett formen i den forvarmede ovnen og stek laksen uten lokk i 20 minutter, eller til den lett flaker seg med en gaffel.