
Stekt kylling med krydderRotisserie-stil
Lær hvordan du lager saftig og smakfull roast sticky chicken i rotisserie-stil. Enkel oppskrift for en deilig hovedrett til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, bland sammen salt, paprika, løkpulver, timian, hvit pepper, svart pepper, cayennepepper og hvitløkpulver. Fjern og kast innmaten fra kyllingen. Skyll kyllingens kroppshule, og klapp den tørr med et papirhåndkle. Gni hver kylling innvendig og utvendig med krydderblandingen. Legg 1 løk inn i hulrommet til hver kylling. Legg kyllingene i en forseglbar pose eller pakk dem dobbelt inn i plastfolie. Sett i kjøleskapet over natten, eller i minst 4 til 6 timer. Forvarm ovnen til 250 grader F (120 grader C). Plasser kyllingene i en langpanne. Stek uten lokk i 5 timer, til en minimumsindre temperatur på 180 grader F (85 grader C). La kyllingene hvile i 10 minutter før du skjærer dem opp.