Stekt kylling med krydderRotisserie-stil

Stekt kylling med krydderRotisserie-stil

Lær hvordan du lager saftig og smakfull roast sticky chicken i rotisserie-stil. Enkel oppskrift for en deilig hovedrett til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 teskjeer salt
  • 2. 2 teskjeer paprika
  • 3. 1 teskje løkpulver
  • 4. 1 teskje tørket timian
  • 5. 1 teskje hvit pepper
  • 6. 1/2 teskje cayennepepper
  • 7. 1/2 teskje svart pepper
  • 8. 1/2 teskje hvitløkpulver
  • 9. 2 løk, delt i fire
  • 10. 2 (4 pund) hele kyllinger

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sammen salt, paprika, løkpulver, timian, hvit pepper, svart pepper, cayennepepper og hvitløkpulver. Fjern og kast innmaten fra kyllingen. Skyll kyllingens kroppshule, og klapp den tørr med et papirhåndkle. Gni hver kylling innvendig og utvendig med krydderblandingen. Legg 1 løk inn i hulrommet til hver kylling. Legg kyllingene i en forseglbar pose eller pakk dem dobbelt inn i plastfolie. Sett i kjøleskapet over natten, eller i minst 4 til 6 timer. Forvarm ovnen til 250 grader F (120 grader C). Plasser kyllingene i en langpanne. Stek uten lokk i 5 timer, til en minimumsindre temperatur på 180 grader F (85 grader C). La kyllingene hvile i 10 minutter før du skjærer dem opp.