Hello Fresh Mobile Banner
Salisbury-biff

Salisbury-biff

Oppdag hvordan du lager en klassisk Salisbury Steak med enkel oppskrift. Perfekt som hovedrett, full av smak og enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks med kondensert fransk løksuppe (10,5 unse)
  • 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 1/2 kopp tørre brødsmuler
  • 1 egg
  • 1/4 teskje salt
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1 ss hvetemel
  • 1/4 kopp ketchup
  • 1/4 kopp vann
  • 1 ss Worcestershire-saus
  • 1/2 teskje sennepspulver

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, bland sammen 1/3 kopp kondensert fransk løksuppe med kjøttdeig, brødsmuler, egg, salt og svart pepper. Form til 6 ovale kaker.
  2. 2I en stor stekepanne over middels høy varme, brun begge sider av kakene. Hell av overflødig fett.
  3. 3I en liten bolle, bland mel og resterende suppe til det er glatt. Bland inn ketchup, vann, Worcestershire-saus og sennepspulver. Hell over kjøttet i stekepannen. Dekk til, og kok i 20 minutter, rør av og til.