
Salisbury-biff
Oppdag hvordan du lager en klassisk Salisbury Steak med enkel oppskrift. Perfekt som hovedrett, full av smak og enkel å lage for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 boks med kondensert fransk løksuppe (10,5 unse)
- 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 kopp tørre brødsmuler
- 1 egg
- 1/4 teskje salt
- 1/8 teskje malt svart pepper
- 1 ss hvetemel
- 1/4 kopp ketchup
- 1/4 kopp vann
- 1 ss Worcestershire-saus
- 1/2 teskje sennepspulver
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland sammen 1/3 kopp kondensert fransk løksuppe med kjøttdeig, brødsmuler, egg, salt og svart pepper. Form til 6 ovale kaker.
- 2I en stor stekepanne over middels høy varme, brun begge sider av kakene. Hell av overflødig fett.
- 3I en liten bolle, bland mel og resterende suppe til det er glatt. Bland inn ketchup, vann, Worcestershire-saus og sennepspulver. Hell over kjøttet i stekepannen. Dekk til, og kok i 20 minutter, rør av og til.