
Munnskjemmende Fylte Sopp
Oppdag en enkel og smakfull oppskrift på fylte sopp som imponerer gjestene. Perfekt for forrett eller tapas, klar på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Spray et bakebrett med kokespray. Rens sopp med et fuktig papirhåndkle. Bryt forsiktig av stilkene. Hakk stilkene ekstremt fint, kast den harde enden av stilkene.
- 22. Varm olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk og hakket soppstilker i stekepannen. Stek til all fuktighet har fordampet, pass på så hvitløken ikke brenner. Sett til side for å avkjøle.
- 33. Når hvitløk- og soppblandingen ikke lenger er varm, rør inn kremost, parmesanost, svart pepper, løkpulver og cayennepepper. Blandingen skal være veldig tykk. Bruk en liten skje, fyll hver soppkopp med rikelig med fyll. Legg soppkappene på det klargjorte bakebrettet.
- 44. Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, eller til soppen er varm og det begynner å danne seg væske under kappene.