
JPs Big Daddy Biscuits
Lær hvordan du lager deilige og luftige JPs Big Daddy Biscuits med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost eller som tilbehør til middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 1 ss bakepulver
- 1 ts salt
- 1 ss hvitt sukker
- 1/3 kopp smør eller margarin
- 1 kopp melk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 425 grader F (220 grader C).
- 2I en stor bolle, visp sammen mel, bakepulver, salt og sukker. Skjær inn fettet til blandingen ligner grovt mel. Rør gradvis inn melk til deigen løsner fra sidene av bollen.
- 3Hell deigen ut på en melet overflate, og elt 15 til 20 ganger. Trykk eller kjevle deigen ut til 1 tomme tykkelse. Skjær ut kjeks med en stor form eller et glass dyppet i mel. Gjenta til all deigen er brukt. Børst av overflødig mel, og legg kjeksene på en usmurt bakeplate.
- 4Stek i 13 til 15 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kantene begynner å bli brune.