
Enkel Slow Cooker Fransk Dip
Lettlagd French Dip med mør kjøtt og saftig saus, perfekt for en smakfull middag. Enkelt å lage i slow cooker for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 pounds rump roast
- 2. 1 (10.5 ounce) boks storfebuljong
- 3. 1 (10.5 ounce) boks konsentrert fransk løksuppe
- 4. 1 (12 fluid ounce) boks eller flaske øl
- 5. 6 franske rundstykker
- 6. 2 ss smør
Fremgangsmåte
- 11. Fjern overflødig fett fra stek av storfekjøtt og legg det i en saktekoker. Tilsett storfebuljong, løksuppe og øl. Kok på lav varme i 7 timer.
- 22. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit (175 grader Celsius).
- 33. Del franske rundstykker i to og smør dem. Stek i 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
- 44. Skjær kjøttet i skiver på skrå og legg det på rundstykkene. Server sausen ved siden av til dipping.