
Sukkerkjeks Glasur
Lær å lage den perfekte sukkerkakeglasuren med denne enkle oppskriften. Ideell for pynting av kaker og cookies, og passer til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 1 kopp melis
- 2. 2 teskjeer melk
- 3. 2 teskjeer lys mais sirup
- 4. 1/4 teskje mandelekstrakt
- 5. assortert matfarge
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, rør sammen melis og melk til det er glatt. Pisk inn lys sirup og mandelessens til glasuren er jevn og blank. Hvis glasuren er for tykk, tilsett mer lys sirup. Del opp i separate boller, og tilsett matfarger til hver bolle til ønsket intensitet. Dypp kjeksene, eller mal dem med en pensel.