Hello Fresh Mobile Banner
Spinatenchiladas

Spinatenchiladas

Oppdag en deilig oppskrift på spinat enchiladas som er enkel å lage, sunn og perfekt for en smakfull middag. Ideell for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 1/2 kopp skivede grønne løk
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 (10 ounces) pakke frossen hakket spinat, tint, avrent og presset tørr
  • 1 kopp ricottaost
  • 1/2 kopp rømme
  • 2 kopper revet Monterey Jack-ost
  • 10 (6 tommer) mais tortillas
  • 1 (19 ounces) boks enchiladasaus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Smelt smør i en kjele over middels varme. Tilsett hvitløk og løk; kok i noen minutter til det begynner å dufte, men ikke brunes. Rør inn spinat, og kok i omtrent 5 minutter til. Ta av varmen, og bland inn ricottaost, rømme og 1 kopp Monterey Jack-ost.
  3. 3Varm tortillas i en tørr stekepanne over middels varme, én om gangen, til de blir fleksible, ca. 15 sekunder. Skje omtrent 1/4 kopp av spinatblandingen på midten av hver tortilla. Rull sammen, og legg med skjøten ned i en ildfast form på 23x33 cm. Hell enchiladasaus over, og strø resten av koppen med Monterey Jack-ost.
  4. 4Stek i 15 til 20 minutter i den forvarmede ovnen, til sausen bobler og osten er lett brunet i kantene.