
Kicket opp krydrede kyllingvinger
oppskrift på kicked up spicy wings, perfekte krydrede kyllingvinger for de som liker intens smak. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Vegetabilsk olje til steking
- 1 kopp rømme
- 1/2 kopp blåmuggostkrummer
- 1/2 kopp majones
- 4 dråper Worcestershire-saus
- 1 hermetisk chipotle-pepper i adobo, finhakket
- Saften av 1/2 sitron
- 1 1/2 kopper kulturmelk, pluss mer ved behov for tynning
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 1 kopp hvetemel
- Kaimannpepper, etter smak
- 4 pund kyllingvinger
- 2 staver smør, smeltet
- 1 liten flaske cayennepepper-saus, for eksempel Frank's
- 1/4 kopp barbecue-saus
- 1 spiseskje honning
- 1 spiseskje juice fra et glass sylteagur jalapeños
- 2 dråper Worcestershire-saus
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2For vingene og dipp: Hell omtrent 7,5 centimeter vegetabilsk olje i en stor kjele og varm den opp til 180 grader Celsius.
- 3Mens oljen varmes opp, lager du dippen: Rør sammen rømme, blåmuggost, majones, Worcestershire-saus, chipotle og sitronjuice i en middels bolle. Tynn ut med litt kulturmelk om nødvendig. Smak til og juster krydderet med salt og pepper.
- 4For å lage røren: Visp sammen hvetemel med litt salt, pepper og cayennepepper i en stor bolle. Visp inn 1 ½ kopp kulturmelk til du får en jevn, men tynn røre.
- 5Vend kyllingvingene i røren. Arbeid i porsjoner og stek 6 til 8 vinger om gangen til de er gyldne og gjennomstekte, ca. 7–8 minutter. La dem renne av på kjøkkenpapir og hold dem varme.
- 6Til sausen: I en stor bolle, rør sammen smør, hot sauce, BBQ-saus, honning, sylteagurkjuice og Worcestershire. Vend de varme vingene i sausen slik at de blir godt dekket. Server med den kremete dippen.