Langtidskokte svinekoteletter II

Langtidskokte svinekoteletter II

Oppdag en enkel oppskrift på slow cooker svinekam som blir saftig og smakfull. Perfekt for travle dager, klar på få timer. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp olivenolje
  • 2. 1 kopp kyllingbuljong
  • 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 ss paprika
  • 5. 1 ss hvitløkspulver
  • 6. 1 ss fuglegryte-krydder
  • 7. 1 ts tørket oregano
  • 8. 1 ts tørket basilikum
  • 9. 4 tykke skiver uten ben av svinekjøtt
  • 10. salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, visp sammen olivenolje, kyllingbuljong, hvitløk, paprika, hvitløkspulver, krydderblanding for fjærfe, oregano og basilikum. Hell blandingen i slow cookeren. Lag små riper i hver svinekotelett med tuppen av en kniv, og krydre lett med salt og pepper. Legg svinekotelettene i slow cookeren, dekk til, og kok på høy varme i 4 timer. Øs jevnlig over sausen.