Gaucho-biff med fire-urters chimichurri

Gaucho-biff med fire-urters chimichurri

Lær hvordan du lager saftig gaucho steak med frisk og smakfull fire-urte chimichurri. En perfekt hovedrett for kjøttelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 1 teskje ferskt hakkede korianderblader
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3 spiseskjeer tequila
  • 1 spiseskje ferskpresset sitronjuice
  • 1 spiseskje ferskpresset limesaft
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 680 gram skinnfri og renskåret skirt steak
  • 2 spiseskjeer ferskt hakkede korianderblader
  • 2 spiseskjeer ferskt hakket persille
  • 1 spiseskje ferskt hakket basilikum
  • 1 spiseskje ferskt hakket oregano
  • 2 spiseskjeer finhakket hvit løk
  • 2 spiseskjeer hakket rød paprika
  • 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 1 teskje salt
  • 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1 spiseskje pasillapepper, tørket
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Til biffen:
  2. 2Bland alle ingrediensene, og la biffen marinere i kjøleskapet i 1 til 3 timer.
  3. 3Varm opp grillen eller pannen til høy varme, kok skirt steak til medium-rare, la den hvile i 5 til 10 minutter, kutt deretter på skrå i 0,6 cm (1/4 tomme) skiver, og topp med chimichurri-saus.
  4. 44-urters chimichurri:
  5. 5Bland alle ingrediensene lett i en food processor til en grov saus er dannet. La den stå i 2 timer.