
Tørkrustert London Broil
Lær hvordan du lager en perfekt dry rubbed london broil med våre enkle steg. Ideell for en smakfull hovedrett til helgen eller hverdagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Én 900 gram London broil
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 oppskrift på Daves rub, oppskriften følger
- 2 spiseskjeer chilipulver
- 1 spiseskje tørket oregano
- 1 spiseskje søt paprika
- 2 teskjeer hvitløkspulver
- 4 klyper salt
- 15 kverninger svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Gni London broil med olivenolje og dekk den deretter rikelig med tørrkrydderet. La den stå i ca. 15 minutter ved romtemperatur.
- 3Forvarm en grillpanne på middels høy varme.
- 4Legg kjøttet på grillen og grill i omtrent 5 minutter på hver side for medium-rare. Ta det av varmen og la det hvile i 5 til 10 minutter før du skjærer det i skiver på skrå.
- 5Bland alle ingrediensene grundig i en liten bolle.