Tørkrustert London Broil

Tørkrustert London Broil

Lær hvordan du lager en perfekt dry rubbed london broil med våre enkle steg. Ideell for en smakfull hovedrett til helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Én 900 gram London broil
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 oppskrift på Daves rub, oppskriften følger
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 1 spiseskje tørket oregano
  • 1 spiseskje søt paprika
  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 4 klyper salt
  • 15 kverninger svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Gni London broil med olivenolje og dekk den deretter rikelig med tørrkrydderet. La den stå i ca. 15 minutter ved romtemperatur.
  3. 3Forvarm en grillpanne på middels høy varme.
  4. 4Legg kjøttet på grillen og grill i omtrent 5 minutter på hver side for medium-rare. Ta det av varmen og la det hvile i 5 til 10 minutter før du skjærer det i skiver på skrå.
  5. 5Bland alle ingrediensene grundig i en liten bolle.