Hello Fresh Mobile Banner
Cheeseburger-klassiker med kjøttdeig

Cheeseburger-klassiker med kjøttdeig

Lær hvordan du lager en saftig cheeseburger meatloaf med enkle steg. Perfekt for en smakfull hovedrett som hele familien vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 3/4 kopp ferske brødsmuler
  • 1/2 kopp finhakket løk
  • 2 egg, pisket
  • 1 1/2 teskjeer salt
  • 1 1/2 teskjeer malt svart pepper
  • 3 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, brødsmuler, løk, egg, salt og pepper, og rør godt.
  3. 3Form kjøttblandingen til en rektangulær leiv på ca. 35 x 45 cm på et ark med bakepapir.
  4. 4Fordel osten jevnt over kjøttet, og la det være en 2 cm bred border rundt kantene.
  5. 5Rull sammen som en rull, slik at fyllet blir innelukket, og dann en pinwheel-lignende brød.
  6. 6Trykk kjøttet inn på begge ender for å forsegle osten.
  7. 7Legg det i en ildfast form på ca. 25 x 38 cm.
  8. 8Stek i den forvarmede ovnen i 1 time, eller til den indre temperaturen når 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).