
Cheeseburger-klassiker med kjøttdeig
Lær hvordan du lager en saftig cheeseburger meatloaf med enkle steg. Perfekt for en smakfull hovedrett som hele familien vil elske.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund kjøttdeig av storfe
- 3/4 kopp ferske brødsmuler
- 1/2 kopp finhakket løk
- 2 egg, pisket
- 1 1/2 teskjeer salt
- 1 1/2 teskjeer malt svart pepper
- 3 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, brødsmuler, løk, egg, salt og pepper, og rør godt.
- 3Form kjøttblandingen til en rektangulær leiv på ca. 35 x 45 cm på et ark med bakepapir.
- 4Fordel osten jevnt over kjøttet, og la det være en 2 cm bred border rundt kantene.
- 5Rull sammen som en rull, slik at fyllet blir innelukket, og dann en pinwheel-lignende brød.
- 6Trykk kjøttet inn på begge ender for å forsegle osten.
- 7Legg det i en ildfast form på ca. 25 x 38 cm.
- 8Stek i den forvarmede ovnen i 1 time, eller til den indre temperaturen når 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).